Емилия за Коко и Преслава: Не знам какво се случва с живота на другите

31.01.2012 10:15 | Видян 5116 пъти

Емилия за Коко и Преслава: Не знам какво се случва с живота на другите

В интервю за светския сайт paparazzi.bg поп фолк певицата Емилия не пожела да даде яснота относно отношенията си с Коко Динев, нито пък да потвърди или отрече слуха, че Преслава е бременна от него.

"Няма да коментирам нищо по този въпрос и нищо относно личния си живот. Нямам си на идея какво се случва в живота на другите хора", споделя блондинката.

"Отдавна наградите на Планета не са приоритет за мен", отговаря изпълнителката относно въпроса дали се смята за подценявана.

Отмъстителна ли е Емилия И какви са вълненията й относно първата роля в киното?

"Да се пробвам в киното е голямо предизвикателство за мен. Отначалото малко ме беше страх. Поканата дойде специално от продуцента на "Отплата". Аз и моите продуценти в крайна сметка се съгласихме.  Опитвала съм се да отмъстя, когато някой ме е наранявал, но никога не съм успявала да стигна до край. В крайна сметка всеки си получава заслуженото и идва мига за отплата..."

"Случвало ми се е да се гледам в огледалото и да не се харесвам. Зависи от това в какъв етап се намира човек", категорична е красавицата.

Междувременно стана ясно, че през месец май тя ще издаде и новия си албум, който най-вероятно ще бъде представен с промоция. "Мисля, че Галена направи доста различна промоция, Андреа също. Промоция може да се направи по много различни начини. Всичко зависи от самия изпълнител. За мен обаче старите промоции в Приказките бяха най-хубавите", казва Емилия.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ако Тръмп НЕ бъде избран, това ще...

Демократическата партия може да превърне САЩ във...

Дженифър Анистън пак мина под ножа

Известен холивудски хирург извърши пластична операция на...

Няма коментари към тази новина !