Използвани вибратори се харчат като топъл хляб

25.01.2012 11:30 | Видян 3126 пъти

Използвани вибратори се харчат като топъл хляб

Всяка събота сутрин мургавият Методи  изсипва на улицата торба с вибратори. Куриозното в случая обаче е, че секс играчките са...   втора ръка. Ромът се снабдява с еротичните артикули или от секс  шопове, където стоката е била върната, директно от собственици или ровейки в контейнери.Вибраторите са чисти и годни за употреба.

Промити са с ракия. По тях няма никакви спинове, хвали стоката си Методи. Той гарантира, че спиртът от домашната му пърцуца е убил всички бактерии на полово предавани болести и здравето на бъдещия им притежател не е застрашено. Въпреки че вибраторите са втора ръка, интерес от страна на клиентите не липсва, най-вече заради атрактивните цени. Докато подобни секс играчки в магазините се предлагат за по 50-100 лева, то на Женския пазар артикулите се харчат по 10 лева. Сключва се и дoбра сделка, ако клиентът купи 2-3 силиконови фалоса.

Напук на факта, че продава членове, търговецът разкрива, че стоката му се пласира най-добре сред мъжете.
Едни ги купували за подарък на булките си, други обаче, с видими отклонения в сексуалната ориентация, си вземали най-огромните изкуствени пениси за лични нужди. Травеститите също често оглеждали „секс чаршията" на Методи за нова стока.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !