„Сен Тропе” на Азис е хитът на месец декември

24.01.2012 11:30 | Видян 4424 пъти

„Сен Тропе” на Азис е хитът на месец декември

От актуалния брой на списание „Нов фолк” става ясно, че „Сен Тропе” - разбиващото парче на Азис, е най-големият хит на изминалия месец декември. Изборът е направен въз основа на чартовете на медиите, както и класациите на водещи DJ от най-популярните клубове. Според  проучванията, базирани върху тези данни, звездата на Diapason Records може да се похвали и с място в челната тройка сред призьорите за  изпълнител на последния месец на 2011-а.

Краля на попфолка пусна парчето „Сен Тропе” в началото на декември и само за броени дни то се превърна в едно от най-желаните в радио и тв ефира, както и в заведенията из цялата страна. Огненият ритъм и провокативната визия в клипа към песента бързо спечелиха десетки почитатели.

Всъщност това е поредното от серия успешни парчета, които промотира през изминалата година Азис. След успеха на предишните му сингли „Мразиш”, „Няма накъде”, Гадна порода” и „Хоп”, той направи повече от достоен завършек на годината със „Сен Тропе”. Със сигурност 2011-а ще остане в историята като една от най-успешните в кариерата на звездата на Diapason Records.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !