Симона е новото бижу на „Пайнер”

09.01.2012 13:00 | Видян 3108 пъти | Гласували 1

Симона е новото бижу на „Пайнер”

Новото попълнение в редиците на „Пайнер” е бургазлийката Симона. Песента, с която тя се представи за първи път в ефира на Планета HD, е "Пия за това". Парчето е по музика, аранжимент и текст на Пламен Стойчев - Папо. 

Това е третият клип в кариерата на младата певица. Преди него видяхме "Жажда" и дуетът й с Жоро Рапа „Колко пъти”, който също постъпи в музикалния гигант наскоро.
Видеото към „Пия за това” е дело на Лъчо Костов и Чавдар Димитров. Снимките са се състояли на най-голямата скейтърска площадка на Балканите, а именно в Хасково. Участие взимат балет Street Dust и няколко скейтъра, които са печелили първи места.

Интерес предизвиква и ръчно изработения джип, който е уникат и е коствало доста усилия да го направят навреме за датата на снимките.

"Снимките минаха доста весело. Целенасочено се стремяхме клипът да бъде стилен, младежки и без излишна пищност и показност. Разчитаме предимно на хубава песен, която носи много настроение и се опитахме да го пресъздадем и във видеото", сподели Симона.

Талантливата блондинка от малка обича музиката. Когато става на 16 години решава, че това е нещото, с което ще се занимава занапред. Постепенно Симона записва единадесет авторски парчета и започва малко по малко да се подготвя за голямата сцена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !