Виолета подготвя Бейби

22.11.2007 16:52 | Видян 3964 пъти | Гласували 1

Виолета подготвя Бейби

Фолк певицата старателно се подготвя за снимките на новия си клип към песента "Бейби".

Изпълнителката на Диапазон Рекърдс отново избра да работи с режисьора Николай Нанков и неговия екип, с който работи и за предишното си видео към суперуспешния летен хит "Зона за любов". Песента набира все повече популярност сред феновете на певицата. Парчето "Бейби" има модерно R'n'B звучене и е доста различна от предишната песен на Виолета.

Лошо стечение на обстоятелствата и важни ангажименти на хора от екипа отложиха снимките на клипа на Виолета два поредни пъти. Чак на третия път снимките са насрочени със сигурност, без опция за промяна в графика.

"Нямам търпение да финализирам този проект. Особено след тези отлагания. Надявам се, че въпреки първоначалните спънки, ще се получи хубаво видео.", откровена е Виолета.

Песента на Виолета "Бейби" включена в компилацията "Fresh Hits - Есен" е дело на румънския композитор Кости Йонита, а текстът е поверен на Росен Димитров.

"Това е своеобразен експеримент, който исках да направя от много време. Сега виждам, че не съм сбъркала. Песента се приема доста добре от феновете - по участията искат да я пея по няколко пъти. Мисля, че ще стане още по-популярна и след като се появи клипа.", сподели сексапилната певица пред yellow.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !