Преслава на калъп с Константин

06.01.2012 14:00 | Видян 8510 пъти | Гласували 1

Преслава на калъп с Константин

Нов скандал разтърси фолка, след като Преслава и Константин бяха засечени на тайна среща в Пловдив преди два дни, научи "Всеки ден". 

Местни папараци уловили певците да интимничат в тъмна уличка в колата на чалга изпълнителя в близост до местния апартамент на едрогърдата бомба.

Репортерска справка пък сочи, че  във въпросната вечер нито един от двамата не е имал участия в Града по тепетата и присъствието на Константин в Пловдив е повече от озадачаващо.

Двамата действително са добри приятели, но певецът няма навик да пътува където и да е без ревнивата си съпруга Надя. Колежки на певицата побързаха да коментират, че близостта му Преслава и колегата й не е никак учудваща.

Тя вече се ползва със славата на разбивачка на връзки, след като бе набедена за любовница на мъжете на куп свои колежки.

Изпълнителката на "Водка с утеха" доскоро поддържаше тезата, че години наред е била сама и не е била интимна с мъжете, с които периодично я свързват. Сред тях  бяха бившият на Анелия и Емилия- бизнесменът Коко Динев.

Напоследък обаче твърди,че е влюбена, но крие новата си муза. Според слуховете става въпрос за плевенския бизнесмен Цветан Маринов- Цуни.

Певицата не отрича близост с него и дори го покани на промоцията на албума си. На новите папарашки кадри обаче ясно се вижда как Преси и Коцето нежно държат ръцете си и интимният момент повдига доста въпроси.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !