Магьосник предсказва загуба на Обама през 2012

05.01.2012 13:45 | Видян 1842 пъти

Магьосник предсказва загуба на Обама през 2012

В традиционното си новогодишно предсказание Великият магьосник на Мексико обяви, че президентът Обама няма да успее да спечели втори мандат на изборите през тази година и на още двама южноамерикански лидери ще бъде открит рак. Великият магьосник е главния представител на мексиканската магьосническата традиция с център югоизточния град Катемако.

С гражданско име Антонио Васкес, Великият магьосник съобщи, че президента на Венецуела Уго Чавес, който претендира, че е победил неуточнена форма на рак, ще има „страшен рецидив“. Васкес, който носи дълга бяла брада, отдаде случите на рак на „вещерство“ срещу латиноамерикански лидери по време на пресконференция в Мексико сити.

Според него, мексиканската Институционна революционна партия, която управлява страната в продължение на 70 години до 2000, ще се върне на власт с победата на кандидата Енрике Пена Нието през юли. Васкес основава предсказанията си на карти Таро и наблюдения на звездите. Той твърди, че познава в 75-80% от случаите, миналата година предрече, че еврото ще отслабне, а рецесията ще удари отново развитите икономики, но и сгреши, предсказвайки, че ще бъде убит южноамерикански лидер.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !