Трима млади водещи готови да преобърнат света на новините в новото шоу на БНТ1

04.01.2012 16:00 | Видян 1353 пъти

Трима млади водещи готови да преобърнат света на новините в новото шоу на БНТ1

Те са млади, амбициозни и безспорни професионалисти. Имат солиден опит в създаването на новини, тъй като всеки един от тях е действащ журналист в национални печатни и електронни медии. Дали страстта към телевизията е по-силна от радиото, специализираните списания или вестниците?

Това зрителите на БНТ ще разберат тази събота от водещите на най-новото забавно публицистично предаване „Срещу новините” - Краси Москов, Веско Димитров и Гери Найденова.

Краси Москов – млад, чаровен меломан, водещ в радио „Z-Rock”, който е накарал не малко музиканти и известни личности да се притеснят от неговите хапливи въпроси.

Краси бе и един от водещите на първия сезон на предаването „5400”, излъчвано в национален ефир и продуцирано от !no frame media. Личните му интереси са към музиката, киното, литературата, непознатите места и вкусната храна.

Веселин Димитров също е млад и запленяващ човек. Той е едно от острите пера на българското издание на списание „Forbes”. Негови материали присъстват на анализаторските страници на в. „Капитал” и лайф-стайл изданието „Капитал Лайт”. Веско обича да слуша алтернативен рок и прекарва слънчевите си почивни дни в съчетание с екзотична храна.

Нежната част от триото на най-новото шоу на БНТ е Гергана Найденова. Младата и красива брюнетка започва своята кариера като журналист, а към момента се изявява във в.„Торнадо”. Гери е любител на провокациите и всичко, което трябва да бъде извадено на бял свят.

Предаването „Срещу новините” ще предложи на зрителите на БНТ интелигентно развлечение в три съдържателни части. Те ще са изпълнени с весели коментари и  допълнени с богато видеосъдържание. По различни теми в предаването ще бъдат канени значими фигури в политиката и в обществения живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !