Танци и ревност в къщата на тъщата -„Домашен арест” утре вечер

04.01.2012 15:15 | Видян 2778 пъти

Танци и ревност в къщата на тъщата -„Домашен арест” утре вечер

Утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV стар приятел на Коцето ще върне съпрузите в хубавите волни спомени от първите им срещи.

Лъчо и Зара ще подложат училищната психоложка на сериозно изпитание на твърдостта на характера, а родителите им ще „блеснат” в съвсем неподозирана светлина. 

Какви комични ситуации възникват в къщата на тъщата при срещата с педагожката и как ще повлияе семейство Коцеви върху професионалната й увереност, ще стане ясно утре вечер от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV.

В дванадесетия епизод на авторския ситком групата за взаимопомощ на Коцето ще обясни защо жените си падат по чужденци и каква е пропорционалната зависимост между дължината на името и мъжкото достойнство.

Мама Еми ще приеме екзотичен гост, който ще плени нежния пол в семейството и ще предизвика неконтролируема ревност в Коцето.

В опит да завоюва възхищението на Анастасия, той е готов на истински подвизи - дори да влезе в ролята на латино мачо. Но към кого всъщност е насочено влечението на госта, зрителите ще видят в четвъртък от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !