Истинската Лейди Гага готви италианско

03.01.2012 11:15 | Видян 3662 пъти | Гласували 1

Истинската Лейди Гага готви италианско

Лейди Гага, която се казва Стефани Джоан Анджелина Джерманота, обича да прави най-лесните спагети - с доматен сос. Това са дължи на нейните италиански корени. Тя се е научила от малка да готви. Специалитет й е доматеният сос, в който слага много подправки. Тя на практика живее с родителите си в стария им апартамент - 3-стайно жилище в хубавия район Ъпър Уест Сайд на Манхатан, Ню Йорк.

Понякога отскача до своя "дом", както нарича апартамента, който държи в ултрагъзарския хотел "Мандарин Ориентал", както се полага на дама със 100 милиона долара в банковата сметка. "Обичам хотелите, понеже не се налага да пера - нещо, което искрено мразя", съвсем насериозно обяснява ултрабогатата 25-годишна певица.

Тя признава, че от майка си Синтия е взела страстта към контенето. "Понякога се гримирам преди да заспя, друг път ставам по тъмно, за да си изправя косата. Мога да се фризирам през цялото време, плюс това намирам Шанел за идеални дрехи за домакинстване", разправя суперзвездата в януарския брой на най-гъзарското списание Ванити феър. Тя признава, че е засегната от кризата - фалирал любимият й мексикански ресторант.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !