Китайски хороскоп за 2012 година

26.12.2011 13:30 | Видян 11701 пъти | Гласували 1

Китайски хороскоп за 2012 година

Плъх

Родените през Годината на Плъха, ще усетят значително подобрение в късмета и енергията им през 2012 година, в сравнение с 2011. Събитията ще протичат по-гладко и спокойно за всички възрастови групи през тази година. Ще имате късмет в любовта, дори ще имате шанс да се сдобиете с дете. Също така е възможно да се установите някъде, ако все още не сте го направили. Ще се справяте добре в професионалната сфера, социалния живот и любовните връзки. Въпреки това се погрижете да не се отдавате на вече познатите ви пороци и се пазете от клюки и обидни думи от хората около вас. През 2012 година, разумните инвестиции ще дадат резултат, тъй като ще имате изключителен късмет в тази област. Време е да се радвате още повече тази година с благоразположението на звездите, които блестят над вас.

Вол

Родените през Годината на Вола, ще трябва да бъдат доста търпеливи през 2012 година, тъй като тази година няма да бъде особено добра за вас. Не мислете твърде негативно за несигурността на бъдещето. Опитвайте се да спестявате по-често, тъй като няма да имате особено голям късмет с финансите през тази година. Избягвайте конфликтите с половинката си, съревнованията в професионалната сфера може да ви струват скъпо, не започвайте нови начинания без да сте анализирали и планирали всичко внимателно, не прибързвайте с решенията, без значение в коя сфера. Студентите и учениците трябва да се трудят усилено, за да придобият повече знания и умения през тази година. Контролирайте емоциите си и покажете любов, внимание и грижа към семейството си, приятелите и любимите хора. Късметът ще бъде на ваша страна около средата на годината.

Тигър

Ако сте родени през Годината на Тигъра, може да се успокоите, тъй като ще имате отново късмет около края на 2012 година. Въпреки това, ще има някои пречки в бизнес плановете ви. Помислете добре преди да започнете нещо ново и рисковано. Опитайте се да не се изтъквате, тъй като може да станете жертва на клюки. Погрижете се за здравето си и не пропускайте да правите редовно профилактичните си прегледи. Не се претоварвайте с работа и почивайте повече. Бъдете внимателни когато сте на море или басейн. Може би в работата ще напредвате бавно, създайте повече връзки и бъдете предпазливи какво говорите с хората около вас. Вероятно през тази година няма да откриете истинската любов. Ако сте обвързани, опитайте се да бъдете по-състрадателни към партньора си. Всичко ще бъде по-благоприятно и по-ясно около края на годината.

Заек

Ако сте родени през Годината на Заека, през 2012 нещата няма да бъдат много розови, звездите не са благосклонни към вас и ще срещнете доста пречки по пътя си. Въпреки, че това може да бъде вашата година, няма да имате късмет във финансовата сфера. Не влизайте в конфликти, шофирайте внимателно, опитайте се да управлявате добре финансите си, избягвайте да предприемате рисковани действия във всички сфери. Обуздайте гнева си, и бъдете по-мили с любимите хора. Намерете нови приятели, фокусирайте мислите си, и бъдете подготвени за всички препятствия по пътя си. Но не се отчайвайте, късметът ще бъде с вас от време на време.

Дракон

2012 е Годината на Дракона и родените през тази година ще имат доста късмет в живота си. Звездите ще ви насочват и пазят. Възползвайте се от предоставените шансове, плувайте срещу течението. Доходите ви ще бъдат достатъчни за повечето от вас. Тези от вас, които са семейни или обвързани ще имат страхотни моменти с половинката си. Ще имате доста голям напредък в кариерата и ще ви очакват приятни изненади в професионалната сфера през цялото време. През тази година ще се сдобиете със слава и пари. Но запомнете, че трябва да избягвате познатите ви вече рискове. Пазете се от вода и яжте само здравословна храна.

Змия

Родените през Годината на Змията ще трябва да се погрижат доста добре за здравето си и инвестициите през 2012 година. Не трябва да прекалявате с болничните. Необходимо е да сте изключително предпазливи с новите инвестиции. Не правете прибързани решения. Въпреки предизвикателствата в професионалната сфера 2012 ще бъде добра година за кариерата ви и ще се справяте с лекота. Не пренасяйте вкъщи проблемите от работата. Балансирайте финансите си и не преяждайте. Късметът във финансовата сфера ще бъде в своя връх през последното тримесечие на годината.

Кон

Добри новини за тези от вас, които са родени през Годината на Коня! Звездите ще са изключително благосклонни към вас през 2012 година. Тъй като късметът ще е на ваша страна, няма да е необходимо да сменяте работата си. Внимавайте да не попадате в капани или измами, поставени от зли хора. Бизнесмените трябва да се грижат добре за подчинените си. Работата ще бъде забързана и ще бъдете под стрес, така че се постарайте да се храните здравословно всеки ден. Бъдете внимателни с действията и думите си по време на работни заседания или социални контакти, тъй като конкуренцията ще се опита да се възползва от това. Насладете се на още една година изпълнена с благоприятни за вас възможности!

Коза

За тези от вас, които са родени през Годината на Козата, 2012 година ще има добри и лоши периоди. В професионалната сфера ще имате добри възможности, но и също и някои препятствия. Ще имате късмет във финансовата сфера през тази година, така че е добре да инвестирате в имоти. Ще бъде трудно да откриете искрени хора, които да ви подкрепят, въпреки че ще бъдете заобиколени от приятели от противоположния пол. Ще се повиши активността в работата ви, но това няма да даде особено големи резултати. Бъдете търпеливи и внимателни винаги. Възможно е да се нараните от остри предмети. Необвързаните от вас ще имат добри шансове да открият половинката си през тази година.

Маймуна

Трябва да дадете воля на чувствата си. Бъдете в мир с вътрешното си Аз. Родените през Годината на Маймуната ще бъдат лесно засягани от често срещани болести като грип и други сезонни болести. Бъдете умерени и не харчете повече от необходимото. Опитайте се да живеете здравословно. Ще се чувствате объркани в избора си на половинка, оставете тези въпроси в ръцете на съдбата. Погрижете се за ценностите си и жилището си, избягвайте тъмните улички, пазете се от подхлъзвания и падания от високи места. Късметът ви с финансите ще бъде относително стабилен през 2012 година.

Петел

Също като миналата година и 2012 няма да бъде особено приятна за родените през Годината на Петела. Ще имате нужда да бъдете в хармония с всички около вас. Възможни са скандали, клюки и съдебни дела през тази година. Ценностите ви могат да се повредят лесно, взаимоотношенията ви ще преминат през трудни времена, без единство и хармония, но късметът ви във финансовата сфера ще е стабилен. Няма да имате съществени проблеми със здравето. Опитайте се да бъдете щастливи и с добро настроение. Правете физически упражнения по-често. Обърнете повече внимание на любимите хора. Нещата ще започнат да се подобряват към средата на годината. Спестете пари за "черни дни" и запомнете, че хармонията е ключът към успеха.

Куче

Това ще бъде една от най-добрите години за родените през Годината на Кучето. Звездите ще бъдат изключително благосклонни към вас. Студентите и учениците ще се справят блестящо, бизнес плановете ви ще се осъществяват без проблеми, здравето ви ще бъде добро, ще има хармония в семейния ви живот, ще имате голям късмет във финансовата сфера, ще правите разумни инвестиции с голяма възвръщаемост. През 2012 година кариерата и бизнеса ви ще се развиват доста добре. Обаче бъдете много предпазливи при дейности на открито. Намалете скоростта при социалните контакти. Не забравяйте да разнообразявате живота си с партнъора ви, като се насладите на ваканция през 2012 година. Забавлявайте се!

Глиган

През 2012 година звездите няма да бъдат особено благосклонни към родените през Годината на Глигана. Опитайте се да харчите по-малко, избягвайте директни конфликти с хората около вас, винаги бъдете нащрек с подли хора, бъдете спокойни и сдържани. Добре е да отложите големите инвестиции. Взаимоотношенията ви ще бъдат затруднени от клюки и скандали. Погрижете се за здравето си, защото през 2012 ще е крехко. Пазете се от болести свързани с дихателните органи. Смейте се по-често. Студентите и учениците ще трябва да учат усилено. Проявете повече разбиране в любовта. Овладейте раздразнителния си характер. Спестявайте докато можете и не вземайте заеми. Нещата определено ще се подобрят към края на 2012 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !