Фирмите на Цар Киро били на други

19.12.2011 11:15 | Видян 1606 пъти

Фирмите на Цар Киро били на други

Оказа се, че нито една от фирмите на Кирил Рашков, известен като Цар Киро, не се води на негово име, а на подставени лица, заяви по БНР председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова. Тя разкри тази информация във връзка с действията около имуществото на Кирил Рашков по времето, когато тя е оглавявала данъчната служба в Пловдив и факта, че Рашков не е бил проверяван. По думите й основното му имущество се е водило на подставени лица.

„Цар Киро не е най-великият и най-забележимият човек в Пловдивска област. Той и неговата съпруга не притежават имущества, които биха могли да попаднат в полезрението по критериите, по които се избират лицата за проверка“, посочи още Стоянова.

Преди дни стана ясно, че ситуацията в Катуница е на път да ескалира отново. Роднини на цар Киро сигнализираха в полицията, че техни деца са заплашвани от близките на убития Ангел.

Племенникът на цар Киро - Николай Илиев, твърди, че синът му Иван и негов братовчед – Васко, са обядвали в заведение в Катуница, когато бащата на убития Ангел - Атанас Петров, тропал по стъклото на заведението с думите:“Излизайте цигани да се разберем, какво правите още в Катуница!“ Били са още вуйчото на Ангел - Веселин Христов, и Димитър Васев. По думите на Илиев двамата веднага сигнализирали на тел.112 за заплахите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !