Продават на търг мебелите от жилището на Майкъл Джексън

13.12.2011 09:45 | Видян 2261 пъти

Продават на търг мебелите от жилището на Майкъл Джексън

Мебелите и предметите от последното жилище на Майкъл Джексън в Лос Анджелис, където „кралят на попа“ почина на 25 юни 2009г., бяха изложени за оглед от аукционната къща, която ще ги предложи на търг в събота.

По онова време Майкъл Джаксън и децата му живееха в огромна къща, която той бе наел в луксозен квартал в Лос Анджелис. Мебелировката, която не е била негово притежание, а върви с къщата, ще бъде продадена от собствениците й. Сред мебелите, произведенията на изкуството и декоративните елементи, има два, които ще привлекат вниманието на феновете на Майкъл Джаксън – викториански гардероб, на стъклото на който певецът е написал послание за повдигане на духа. Най-вероятно то е предназначено за самия него. Другият предмет е малка черна дъска, на която децата са му написали мила бележка.

По настояване на семейство Джаксън леглото, в което той е починал е изтеглено от списъка с мебелите за търга. Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009г. в резултат на тежка интоксикация с мощния седатив пропофол. Той се използва само в болнична среда, докато Майкъл Джексън го е приемал у дома си като сънотворно, благодарение на личния си лекар д-р Конрад Мъри. Д-р Мъри бе признат за виновен за непредумишлено убийство и получи 4 години затвор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !