Христо Сираков спира нощния живот

12.12.2011 11:15 | Видян 2707 пъти

Христо Сираков спира нощния живот

Никъде не излизам, носят ми храна вкъщи – това призна нашумелият столичен бизнесмен Христо Сираков, главен герой в романтичното риалити „Милионер търси съпруга” по TV7. Стриктен договор с продуцентите на шоуто – Вили Сечкова и Емил Кошлуков, слага ръка на бохемския начин на живот и партитата до зори, сподели самият Сираков в първото коментарно студио на предаването тази събота по TV7.

Въпреки строгите лишения, на които е подложен, милионерът е твърдо решен да направи всичко по силите си да докара предаването до край. „Никога не се отказвам от нещо, което съм започнал”, категоричен е Сираков, който до скоро избягваше медийните изяви и предпочиташе да не излага личния си живот на показ.

Пред водещата Диана Любенова Христо сподели, че е имал сериозни колебания относно участието си в шоуто. Както добре знаем обаче, важните решения се взимат на маса – именно така Вили и Кошлуков успели да го убедят, че трябва да си потърси жена извън обичайните места – оборотните клубове и заведения в столицата. Според продуцентите в това се крие и главната формула за успех на риалитито – да представят на вниманието на милионера жени, които в нормалния живот няма как да срещне.

Вили Сечкова смята, че „Милионер търси съпруга” ще бъде успешно и по още една причина – за първи път зрителите ще могат да видят искрения, емоционален и романтичен Христо Сираков. Колкото до жената, която би грабнала сърцето му, коментаторите изведоха формулата умна, енергична и, естествено, много красива. Тя обаче трябва да притежава и множество добродетели, които съвременните златотърсачки със сигурност не познават.

Следващата седмица Христо Сираков ще селектира най-атрактивните писма на участничките в шоуто и зрителите ще се запознаят с техните романтични изповеди. Всичко това всеки понеделник, сряда и събота от 19:45 само в ефира на националната TV7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Патриархът: Най-гледан по бТВ

Специалната програма, която bTV излъчи за избора на...

НЕ! Street chefs гърми след полунощ в...

Street chefs в сърцето на София - градината пред хотел...

Няма коментари към тази новина !