Изборът или колко лошо може да бъде въздържанието

05.12.2011 09:11 | Видян 1980 пъти | Гласували 2

Изборът или колко лошо може да бъде въздържанието

Бойко Борисов спечели с 43% избора за ФУТБОЛИСТ на годината. Резултатът май е същият като този на парламентарния вот през 2009 г., който го направи премиер. Интересен и поучителен паралел...
Мнозина критикуват Бойко Борисов заради присъствието му във всякакви класации. Истината е, че не той се слага там. Човекът играе само на политическите избори. За останалите, ако някой има вина, тя е на авторите на анкетите – за футболист на годината това е Весела Лечева, с ранг министър при тройната коалиция. И, разбира се, на онези, които гласуват.

Също и на онези, които не гласуват - любимата българска позиция на въздържалите се. Една предпочитана за прикриване и критикарство позиция от типа “кой ми сра в гащите”, ако позволите този нетодам изискан, но изключително правдив израз.

Ако питате Бойко Борисов, на него повече от на всеки друг му се иска да имахме избор. И за футболист на годината, и за всяка друга позиция, за която феновете гласуват именно за него.
Сигурно помните, че още в невероятното си интервю за втория брой на Супер 19’ преди близо две години той се изповяда: “Не съм щастлив”. Неговата позиция, ако позволите сравнението, е като тази на Атлас, който крепи останалите на раменете си и няма кой да го замести. Добре, че се появява отнякъде Херкулес. Значи търси се много спешно български Херкулес...

И докато всички търсим, някои хора се намират. Ето, Мара Отварачката затвори пореден звезден любовен многоъгълник. Тя се оказа пред брак с първото гадже на колегата си Алисия – синът на милионера Гущеров. Даже вече се и писа Гущерова.
Или да вземем Миро – двамата с Азис се засякоха на партито на Фен ТВ и изглеждаха все едно са се намерили...

В живота обаче има и по-хубави неща – например, след като изстрадахме поредица нелепи музикални състезания за таланти, най-накрая на небосклона се появява нов модел шоу. ТВ7 търгва да търси, за да намери, актьорски звезди. На старта ражда две нови телевизионни – симпитачните водещи Лидия и Иво, за които тепърва ще се говори в така наречения ни шоубизнес.

Не само на младите, но и на старите звезди трябва да се обръща внимание. Още повече, те заливат като вълна телевизорите ни. Затова сме им посветили спецпроекта в новия брой на Супер 19’. Прочетете чудните истории на сериалните знаменитости Лолова, Мутафова и Радичев и на скандалните Нора Нова и Марга Михнева. Обединили сме ги като Бабите на шоубизнеса.
Да си пожелаем бързо подмладяване, поне в редиците на знаменитостите, и по-добри новини до другия понеделник.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !