Шоколадът на Chef Petrov в подкрепа на I Can Too

29.11.2011 13:45 | Видян 1614 пъти

Шоколадът на Chef Petrov  в подкрепа на I Can Too

Кой не обича да похапва шоколад!? Пораснали и непораснали деца - малки, големи, стари, млади – всички се усмихват само при вида на какаовото удоволствие!

Ценители или не, със сигурност ще Ви заинтригува невероятният нов шоколад на Chef Petrov, който ще бъде представен в Сердика Център от 1-4-ти декември в пространство, предоставено безвъзмездно за благотворителната инициатива.
На откриването на 2-ри декември (петък) от 18.00 часа, етаж -1, ще Ви очаква самият създател на здравословното лакомство; много български звезди; пирамида от шоколади, томбола с изненади, както и музикална изненада от новите лица на фондация И АЗ МОГА/ I Can Too – Voiceland, които ще пеят на живо.

Chef Petrov създава сладкото изкушение, уникално с полезните си съставки и за любителите на здравословния начин на живот. Една от тях е естествено добитият от захарно цвекло заместител на захарта – Изомалт. Той е източник на антиоксиданти, подсилващи имунната система, забавящи стареенето на организма и стимулира производството на ендорфин (хормонът на щастието).

С този свой здравословен и изключителен продукт Chef Petrov реши да подкрепи инициативите на И АЗ МОГА, като процент от всеки продаден шоколад ще бъде дарен за благотворителност.

Целта на I Can Too е да помага на децата в нужда. През изминалите години, фондацията създаде много инициативи, медийни събития и културни изяви, с които популяризира проблемите на тези деца и необходимостта от създаването на медицински центрове за техните нужди. Актуалната цел на И АЗ МОГА е създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

„Лакомствата са хиляди, но здравето е едно” /Индийска поговорка/,....а съчетаването на двете е истинско изкуство!

Да се насладим на изкуството на Chef Petrov с грижа за здравето и за децата в нужда, в подкрепа на инициативите на I Can Too!

С усмивка!

Сердика Център, 2-ри декември, 18.00 ч., етаж -1

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !