Миглена Чъкръкчиева разтури къща номер 1

25.11.2011 13:45 | Видян 3963 пъти

Миглена Чъкръкчиева разтури къща номер 1

Пресен пример за това е намесата й във връзката на звездата на „Пайнер" Веско Маринов и съпругата му Цветанка. Двамата се разделиха след около две години брак, а запознати разкриват, че Миглена е тази, която изиграла важна роля в провала на семейството, писа Уикенд. По думите им именно палавата водеща на „Искрено и лично" завлякла дружката си Цветанка по грешния път с любовниците.

Както е известно, журналистката винаги се е славела като ненаситна в леглото, а партньорите й никога не са били сигурни, че са единствените в него. С курвалъка си Чакръкчиева вещо манипулирала както съпрузите си, така и любовниците си и съветвала своите дружки да правят същото. Според нейните виждания мъжете били само средство за пари, сигурност и издигане в обществото. А една истинска жена никога не се оставяла да я направят забутана домакиня.

Точно затова Чакръкчиева накарала и скромната Цветанка да поиска от мъжа си Веско да развива собствен бизнес. В началото всичко се въртяло около малки магазинчета и скромен салон, с които блондинката запълвала свободното си време. Певецът бил склонен да дава мило и драго за жена си и не се усъмнил, когато тя решила да стане и издател на списание, макар нищо да не разбирала от този бизнес. А той служел само за параван за истинските й желания - срещи с мъже. „Миглена беше тази, която й пусна в главата идеята за издателски бизнес.Тя искаше да се върне в медиите и й обеща безпрекословната си помощ за проекта. Започна да я мъкне със себе си по събития, на срещи и така малко по-малко я подхлъзна. Направо си я прати  в  прегръдките  на разни любовници", нищят скандализирани близки на бившата на Маринов.

Те от своя страна са категорични, че Миглена смятала брака на Цветанка с Веско за много изгоден и нищо повече. Дори била против идеята хубавата блондинка да се заробва с егоцентричната звезда на "Пайнер".
„Моите приятелки в началото, когато вече стана ясно, че връзката ми с Веселин Маринов става все по-сериозна, ми казваха - как ще живееш с такъв мъж, толкова е затормозяващо...Той е толкова егоцентричен. Не ме подкрепяха", призна преди време невярната госпожа Маринова. Мнозина виждат в тези съвети дългата ръка на Миглена, която има навика да ръси навсякъде от опита си за живота.

Друга близка до Чакръкчиева довереница - водещата Вихра, наскоро също си изпати от мечешките ѝ услуги. Прясно разведената половинка на Иван решила да върти изпитаните трикове за съблазняване на мис „Искрено и лично". Още със запознанството на Иван и Вихра Миглена взела дейно участие. Като опитна сватовница ексводещата убедила младото си протеже Вихра да погледне насериозно ухажванията на перспективния продуцент. Така де, какво по-хубаво за едно момиче от телевизията от връзка с някой шеф. Малко по-малко Миглена поставила и начало на съвместното съжителство на двамата влюбени. Когато пък били пред разлъка, старата журналистка намислила хитър план това да не се случи.   

В светските среди открай време  се мълви, че Чакръкчиева подучила Иван как да го обвърже сериозно. А именно - с появата на малката Ава.Както е известно, водещият е израснал само с майка си, а баща му отрано е напуснал семейното гнездо.Затова подобна манипулация щяла да свърши  работа.Виновният "опосум" рано или късно щял да се предаде и да свърже живота си в свещен съюз.След като сватбата и детето обаче били факт, двете жени така и не прекъснали връзка. Напротив, още се сближили.Миглена съветвала колежката си да върти "опосума" на шиш, понеже той също бил с "игрив" характер и обичал да се заглежда в чуждо.

Вихра не трябвало да му бъде в кърпа вързана. Тя ту флиртувала с бизнесмени, които я затрупвали с цветя по поръчка на любовната си съветница, ту се правела на примерна съпруга. „На всички тия номера я научи Миглена. И не само нея. Дори на собствените си деца съсипа живота със съветите си за любов и мъже. Тя е истинска усойница - още колко къщи е разтурила, един Бог знае", твърдят близки до ексводещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Няма коментари към тази новина !