Уволниха тв-водещата, показала среден пръст в новина за Обама

24.11.2011 17:15 | Видян 2631 пъти

Уволниха тв-водещата, показала среден пръст в новина за Обама

Уволнена е телевизионната водеща, която слиса зрителите, показвайки неочаквано среден пръст, след като прочете името на американския президент Барак Обама. Странната случка стана по време на рутинна следобедна емисия новини по частната телевизия РЕН ТВ, водена от Татяна Лиманова, носителка на престижната руска награда за телевизионна журналистика ТЕФИ.

Новинарската емисия на 14 ноември вървяла гладко, докато стигнала до информацията за форума на АПЕК, председателстван миналия уикенд от американския президент в родния му щат Хавай. „Дмитрий Медведев стана председател на Организацията за Азиатско-Тихоокеанско икономическо сътрудничество (АПЕК) днес“, прочете Лиманова.

„Преди това този пост беше заеман от американския президент Барак Обама“, допълни тя, след което бързо вдигна лявата си ръка от масата и показа среден пръст на камерата. Веднага след това беше показан запис от пресконференцията на АПЕК, а после новинарската емисия продължи с други информации.

РЕН ТВ изтеглила видеото от архива. Източник на телевизията съобщи, че Лиманова е била уволнена в същия ден, в който допуснала гафа. Нейното уволнение беше потвърдено днес, след като инцидентът беше показан от няколко руски медии.

Медията добави в комюнике, че водещата направила жеста към оператора и нямала никаква представа, че все още е в ефир. „РЕН ТВ смята това за голямо нарушение на дисциплината по време на живо предаване и за непрофесионализъм“, съобщи телевизията. РЕН ТВ е най-голямата руска телевизия, която не се контролира от държавата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !