Дъщерята на Анди Гарсия влюбена в Бербатов!

23.11.2011 09:30 | Видян 6149 пъти

Дъщерята на Анди Гарсия влюбена в Бербатов!

Дори без да играе за Манчестър Юнайтед, Димитър Бербатов продължава да бележи извън терена. След като миналия месец порнозвездата Блек Анджелика най-безцеремонно поиска секс с бившия капитан на националния отбор, онзи ден, за ужас на майката на дъщеря му – Елена, в любов му се обясни и друга световна гърла.
Андреа Гарсия, която има участия в няколко сапунени сериала и е дъщеря на 70-годишния мексикански актьор Андрес Гарсия, разкри, че харесва най-много от футболните звезди именно деветката на Юнайтед. Сочната красавица посочи избора на най-секси играч в интервю за френското издание Le 10 sport. За тим на сърцето си Андреа е посочила Мексико, а за най-сексапилен отбор - Италия.

36-годишната актриса и фотомодел живее в родината си и е звезда от куп сериали, разтупкали не едно сърце в Мексико. Андреа Гарсия играе ролята на Офелия Белтран в сапунката Триумф на любовта.
Такъв триумф с най-харесвания от нея футболист обаче е невъзможен. Самата Андреа е сгодена, а Бербатов има сериозна връзка от години с приятелката си Елена, от която има и дъщеря - Деа.
"Харесвам Бербатов и заради приликата му с холивудския ас Анди Гарсия, който е почти адаш с мен и баща ми. Падам си по Бербатов не само като мъж, аз съм фенка и на футболните му качества", заяви Андреа. Това беше и поредното сравнение на Бербо с големия Анди Гарсия, който е родом от кубинската столица Хавана.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !