Какво правят звездите от сериалите, когато не им плащат?

22.11.2011 11:15 | Видян 2596 пъти

Какво правят звездите от сериалите, когато не им плащат?

Както Супер 19` вече писа ЖИВОТЪТ на звездите от българските сериали никак не е лесен. Често се случва например да бъдат забавени плащанията към екипа, както в повечето фирми в България в момента. В такива ситуации се налага всеки да се оправя поединично.

За Юлиан Вергов не бива да се притесняваме. Той все пак взе доста добър хонорар, за да участва в рекламния клип на телекомуникационната компания Глобул. В рекламата Вергов си партнира  със Стефания Колева. Общо

25 хилядарки си разделили

двамата за секундното си появяване, като на силната половина от екипа са се паднали 15000 лева, ако се вярва на мълвата в артистичните кръгове. За няколко часа работа това си е солидна надница.
На Вергов обаче тези 15000 явно са му стигнали само за известно време, защото не отказа да стане рекламно лице в първата българска автомобилна видеореклама. Тя е дело на “Литекс Моторс” , която предлага автомобилите Great Wall у нас. „Литекс Моторс“ е собственост на Гриша Ганчев, който скоро построи завод за китайските автомобили край Ловеч. Юлиан е лице на Hoоver, докато колегата му от сериала на БНТ Под прикритие и негов приятел в живота Захари Бахаров е лице на друг модел – пикапа на Ганчев.

Калин Врачански пък звучи в реклама след реклама. В момента той озвучава освен текста в клипчето с Вергов на Глобул, също така и спотовете на Nescafе и Blizoo и още кой знае какво. “Ако трябва да се издържам само от театъра и сериалите, парите няма да стигнат за нищо. Затова съм принуден

да се разкъсвам между 4-5 неща,

за да си осигуря нормален стандарт на живот. Не мисля, че искам кой знае какво. Достатъчно ми е да мога да си карам мотора, да ходя където си искам, да се забавлявам с приятели”, обяснява Калин. Не е тайна, че той взема 550 лв. на месец като щатен актьор в театър София. Нищо че всяка вечер пълни залите. Тези пари не му стигат за наема в София и да си ходи до родния Роман, Врачанско.
Асен Блатечки и Радина Кърджилова също

намериха спасение

в рекламния бизнес. Двамата актьори се снимаха в най-новия рекламен клип на веригата за бързо хранене Happy. Компания им прави и Краси Радков, който явно е успял да надделее над упорството на Слави и въпреки всичко се снимал в рекламата. Другият популярен тандем в клипа е този на Мария Игнатова и Димитър Рачков.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !