Разпечатка от телефон ще доказва невинността на Боевски

14.11.2011 10:15 | Видян 3363 пъти | Гласували 1

Разпечатка от телефон ще доказва невинността на Боевски

Разпечатка от телефонните разговори на олимпийския шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски ще доказва, че той е невинен. Това заяви адвокатът му Ивайло Дерменджиев пред bTV. “Ще поискаме проследяване на телефона му. За да се види с кого е разговарял и къде се е придвижвал. Това ще докаже, че той няма контакти с пласьори по канала. Търсим и хора от турнира, които да свидетелстват. Ще издирим хората от магазина за куфари и от рецепцията”, обясни още защитникът.

Не знам, как се е озовал кокаинът в куфара му. Невъзможно е в хотелските условия да се сложи по този начин това количество в куфарите, невъзможно е и на летището някой да го добави. Това е работа, която отнема много време. Това е първото му ходене в Латинска Америка“, каза още Дерменджиев и допълни, че клиентът му е натопен и е станал „муле“ без да бъде сам наясно затова, като разкри и част от действията, които ще предприеме защитата. „Предполагаме, че е натопен, но не знаем от кого и няма данни за това. Той твърди, че е невинен и аз като негов адвокат му вярвам. По-доброто обяснение е, че той не го е направил. Случва се да бъдеш муле и дори да не разбереш”, заяви още Дерменджиев.

Той обясни,че чантата не е била по-тежка и в момента се прави експертиза, която изчислява количеството и килограмите, отнесени към теглото на конфигурация. „Възможно е да го пуснат под гаранция или под домашен арест. Законът го допуска. Обвинителен акт ще има до 2-3 месеца, а процес до 6-8 месеца. Гълъбин в момента е задържан в затвор за чужденци, където е с рецидивисти и всякакви криминални лица. Няма данни за физическо насилие, но все пак може и да го мачкат“, подчерта адвокатът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !