Княгиня Калина замяза на Майкъл Джексън

01.11.2011 12:30 | Видян 5428 пъти

Княгиня Калина замяза на Майкъл Джексън

Любимата дъщеря на цар Симеон – 38-годишната княгиня Калина, все повече заприличва на Майкъл Джексън, алармират фенове на семейство Сакскобургготски.
Заради несполучливата пластична операция на носа си наследницата на Кобургготите оглави световните класации за най-неуспешна интервенция на знаменитост.

Калина заема седмо място в класацията на испанския в. „20 минутос”. Сред „отличниците” в листата са наредени Майкъл Джексън и сестра му Ла Тоя, Мики Рурк, Къртни Лав.

Скъсеният и вирнат нос на княгинята се превърна в една от най-обсъжданите теми във виртуалното пространство, а испанските медии периодично превръщат драмата с обонятелния й орган в тема номер едно на местните таблоиди.

За първи път Калина се появи с променена физиономия на сватбата си с мореплавателя Китин Муньос преди 9 години и оттогава той изглежда като счупен и неестествено вирнат нагоре.

Испанските вестници веднага гръмнаха с коментари, че носът на Калина наподобява малък хобот и дори зурличка.

Дългият и крив нос, характерен за всички Кобурги, депресирал княгинята още от дете. Калина мечтаела за мига, в който ще се отърве от „запазената марка” на Кобургите и ще се превърне в чипоноска.

За разлика от филърите, които си имплантирала в устните, за да станат по-пухкави, ринопластиката й се оказала несполучлива и тотално загрозила хубавицата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Ford подготвя производството на новия...

Производството на новия Volkswagen Transporter ще...

Няма коментари към тази новина !