Борис Солтарийски скочи на Слави

31.10.2011 15:45 | Видян 6116 пъти | Гласували 2

Борис Солтарийски скочи на Слави

Чудо невиждано се случи "Шоуто на Слави", от  простосмъртните се осмели да се опълчи на големия шеф. Героят е Борис Солтарийски. Певецът  не на  шега  се озъбил   на Слави и  го предупредил да спре да го шамаросва по врата. На Дългия му се  струвало много смешно всеки  път да издебва  Боби   и да  му  зачервява с  плесница  нежната кожа  на врата. 

Слави  го направи  дори  по време на шоуто, когато   спря   някакъв  монолог  на Солтарийски  със сочен задвратник. "Боби бая силно се разкрещя  и обясни, че не  му  харесва тази казармена шегичка.

Най-интересното е,  че Слави не реагира въобще и дори някак си се стресна от скандала. В последно време двамата много-много не си говорят, но и пошляпването  спря",  разказват  от екипа на Трифонов.

Според колегите на Солтарийски двамата с шефа са в тиха война, но Дългия си трае от страх, че Борис може да  напусне.  Напоследък Слави се бил загрижил за екипа си и се стреми да ги държи при себе си, за да не подхранва слуховете, че е истински цербер и хората го  напускат  постоянно. Освен това Борис е бивше гадже  на  годеницата  на Слави Мартина и Трифонов ще даде поводи за доста клюки,  ако  Солтарийски изчезне от ефира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !