Ани Хоанг ще се пробва в киното

28.10.2011 13:00 | Видян 5486 пъти

Ани Хоанг ще се пробва в киното

Най-новото попълнение на фирма Пайнер Ани Хоанг е на път да превземе Холивуд. Красивата виетнамка успешно е преминала втори кастинг и сега само чака одобрение от Щатите. Става въпрос за супер успешната продукция в Америка ''Спокойното езеро 4'' ( ''Lake Placid 4''), който се снима у нас от UFO.
Тъй като една от най-големите мечти на Ани е да играе във филм, късмета й се усмихва и тя се запознала със собственика на филмовата компания Филип Рот. Това се случило по време на снимките на новото й видео в Долна Малина, където са и студиата на филмовата компания.

Ако фолк-певицата бъде окончателно одобрена, тя ще застане рамо до рамо с едни от най-големите филмови звезди.
Главните роли са поверени на Yancy Butler /Закон и ред/, Robert Englund /Джак Изкормвачът/, Scarlette Byrn /Хари Потър/, Paul Nicholls, Sewell Whitney и др.
Режисьор на филма ще е Don Michael Paul /От местопрестаплението: Маями/ , който всъщност е и любимия телевизионен сериал на Ани Хоанг.

UFO е международна филмова компания, базирана в Лос Анджелис, Калифорния и София, България. Тя е произвела близо 80 игрални филма в България от 1999 г. насам, което я прави най-продуктивната продуцентска компания в региона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !