Цар Киро плаща 100 бона данъци

20.10.2011 16:15 | Видян 2083 пъти

Цар Киро плаща 100 бона данъци

Кланът Рашкови най-сетне се издължи на държавата. Кирил и Костадинка Рашкови и дъщеря им Събка са изплатили напълно данъчните задължения за трите си имота в Пловдив. Налозите семейството дължеше за 11 години. Тримата са внесли общо 93 000 лева. Говорителят на НАП - Пловдив Божана Илиева обясни, че във вторник кланът Рашкови е направил последното плащане.

Дългът на циганския клан възлизаше на 75 000 лева, но с лихвите сумата набъбнала до 93 000 лева. След много разговори на публичните изпълнители с Рашкови сумата най-сетне била погасена на части. Ако това не се беше случило, данъчните щяха да посегнат на четирите скъпи автомобила, собственост на семейството.

Междувременно дирекция "Местни данъци и такси" в община Пловдив започна да си търси от фамилията налозите от 2008 г. досега. Сумата обаче е поверителна заради данъчната тайна. 12 физически лица и 6 фирми, близки до Кирил Рашков, все още се проверяват за данъчни престъпления.

Кирил Рашков и внукът му, който му е адаш, са в ареста по обвинение за заплаха за убийство. След шест дена размирици в пловдивското село Катуница циганският барон бе арестуван, а в дома му бе намерен цял боен арсенал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !