Соня Немска отново с Денислав

19.10.2011 17:30 | Видян 5759 пъти

Соня Немска отново с Денислав

Соня Немска призна днес пред Гала, че връзката й с Денислав отново е актуална. Фолк звездата беше специален гост в „На кафе” като първата героиня в рубриката на Пейо „Как ще го направят звездите”. Заради нея певицата трябваше да влезе в ролята на разносвачка на пици и се справи напълно успешно в новото амплоа.

Въпреки че поводът за разговора в студиото бяха преживяванията на певицата по време на този забавен експеримент, водещата не пропусна да попита гостенката си какво се случва с Денислав. Той стана известен покрай участието си в „Биг Брадър” и връзката си със звездата.

След излизането му от шоуто обаче отношенията им претърпяха сериозни сътресения. Преди няколко месеца Соня беше решила окончателно да скъса с красавеца, но явно е преосмислила чувствата си. Тя не потвърди, но и не отрече, че е прекарала лятото с любимия и дъщеричката си.

Ивайло Калфин и съпругата му Цветанка ще бъдат специални гости в „На кафе” този петък. Кандидат-президентът от БСП ще гостува за първи път при Гала, за да разкаже за любовта, семейното щастие и родителските отговорности.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !