Ники М. в Милан за ЧНГ

18.10.2011 09:45 | Видян 2168 пъти

Ники М. в Милан за ЧНГ

Милан ще вземе българския национал Николай Михайлов още през януарския трансферен прозорец, твърди италианското издание Тутомеркатоуеб. Преди седмица медиите на Ботуша обявиха, че росонерите имат интерес към вратаря на холандския шампион Твенте и дори ще платят 4 милиона евро за него през следващото лято.

 “Милан е решил да осъществи трансфера на 23-годишния Михайлов. Шефовете на росонерите искат да го вземат още през януари, но въпреки това сделката може да се отложи и за лятото. Бъдещето на българина ще бъде червено-черно, пише Тутомеркатоуеб.
В момента титуляр на вратата на италианските шампиони е 34-годишният Кристиан Абиати. Той обаче направи груби грешки срещу Удинезе (1:1) и Ювентус (0:2) и именно затова клубът се е заел със задачата да му намери заместник.

Дни след публикациите в италианските медии за интерес на Милан към Николай Михайлов, Ел Мундо Депортиво разкри, че той сред вариантите на Барселона за резерва на Виктор Валдес.

В същото време обаче се разбра, че новата любов на сина на шефа на БФС Боби Михайлов – фолкдивата Алисия, го е натискала да избере пътя към Сан Сиро, а не към Каталуня. Певачката, която е 6 години по-възрастна от Ники, смятала, че ще е прекрасно за кариерата й, ако бъде забелязана от медийния Цезар, министър-председател и собственик на Милан Силвио Берлускони, който въпреки своите 75 години е сърцевед на женската красота.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Скоро може да започне Трета световна...

Турският министър на външните работи Хакан Фидан смята,...

Мъже, представили се за разносвачи на...

Туристка претърпя ужасяващи наранявания, след като...

Няма коментари към тази новина !