Вивиан Костова стана Best Erotic Model 2011

14.10.2011 16:15 | Видян 5753 пъти | Гласували 1

Вивиан Костова стана Best Erotic Model 2011

Вивиан Костова грабна титлата Best Erotic Model 2011, който се проведе снощи в клуб Mascara. Екс гаджето на футболиста Славчо Тошев сложи короната и си тръгна с ваучер за чисто нов бюст, подарък от д-р Николай Георгиев. Призьорката ще се подложи на интервенция по нова технология, която е хит в пластичната хирургия. Вивиан сподели, че отдавна мечтае за нови гърди и очаква с нетърпение резултата, след като налее силикон.

Във фаталната нощ, за да покажат докъде могат да стигнат се бориха 13 девойки. Момичетата дефилираха в три тура под звуците на джазови парчета, изпълнени от младата оперна певица Влада Артемова. Първа подгладничка в конкурса стана Катрин Маринова, която бе и любимката на публиката, а с лентата на втора подгласничка се окичи екзотичната мулатка Синтия Котис.

И тази година надпреварата протече под формата на кабаре със сюжет и специални костюми. Водещи на Best Erotic Model 2011 бяха поп лолитката Ан Джи и Силвия Котева-първа подгласничка на Мис Силикон 2008. В журито се включиха моделката Венета Харизанова, Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска и пластичния хирург д-р Николай Георгиев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !