Филмът с Десислава награден на "Златна роза"

14.10.2011 14:45 | Видян 10234 пъти | Гласували 3

Филмът с Десислава награден на

Филмът „Малък-Голям” на режисьора Ясен Григоров спечели "Награда на Гилдия Критика към СБФД" /Съюз на българските филмови дейци/. Лентата, в която участва Десислава, бе сред фаворитите на 30-тото издание на фестивала на българското игрално кино „Златна роза”. Талантливият режисьор и сценарист бе доволен от наградата и накратко обясни ролята на филма си:

„Допускайки че има "редовно" кино, "Малък-Голям" оглавява редиците на "нередовното" кино в страната ни. Филмите като "Малък-Голям" са от голямо значение за облика на най-големия ни фестивал. Те служат на "редовното" кино да провери къде се намира, дали е актуално, дали тонът му, визията и посланията му отговарят на претенциите, с които е правено. Искам да поздравя участниците в „Малък-Голям”, защото те не са актьори, а показаха завидни артистични умения. Искам специално да благодаря на Десислава за съдействието и да й кажа, че много добре се справи, въпреки притесненията й.”

По време на снимките на „Малък-голям” режисьорът Ясен и оператора Темелко Темелков станаха добри приятели с Десислава и дори обмислят нови съвместни проекти. Певицата заяви скромно: „Много съм щастлива, че още при първата ми поява във филм, той е оценен от  журито на най-значимия фестивал за българско кино. Разбира се, заслугата е на прекрасния екип, с който работих и искам специално да им благодаря! Да се работи с режисьор като Ясен е истинско удоволствие!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !