Филмът с Десислава награден на "Златна роза"

14.10.2011 14:45 | Видян 9321 пъти | Гласували 3

Филмът с Десислава награден на

Филмът „Малък-Голям” на режисьора Ясен Григоров спечели "Награда на Гилдия Критика към СБФД" /Съюз на българските филмови дейци/. Лентата, в която участва Десислава, бе сред фаворитите на 30-тото издание на фестивала на българското игрално кино „Златна роза”. Талантливият режисьор и сценарист бе доволен от наградата и накратко обясни ролята на филма си:

„Допускайки че има "редовно" кино, "Малък-Голям" оглавява редиците на "нередовното" кино в страната ни. Филмите като "Малък-Голям" са от голямо значение за облика на най-големия ни фестивал. Те служат на "редовното" кино да провери къде се намира, дали е актуално, дали тонът му, визията и посланията му отговарят на претенциите, с които е правено. Искам да поздравя участниците в „Малък-Голям”, защото те не са актьори, а показаха завидни артистични умения. Искам специално да благодаря на Десислава за съдействието и да й кажа, че много добре се справи, въпреки притесненията й.”

По време на снимките на „Малък-голям” режисьорът Ясен и оператора Темелко Темелков станаха добри приятели с Десислава и дори обмислят нови съвместни проекти. Певицата заяви скромно: „Много съм щастлива, че още при първата ми поява във филм, той е оценен от  журито на най-значимия фестивал за българско кино. Разбира се, заслугата е на прекрасния екип, с който работих и искам специално да им благодаря! Да се работи с режисьор като Ясен е истинско удоволствие!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Андрю "планира да напише...

Според източници принц Андрю обмисля да издаде...

Събориха Джулиана Гани на сцената...

Джулиана Гани стана център на доста комична ситуация, а...

Няма коментари към тази новина !

*}