Миро прведе първия "Час на класа"

13.10.2011 09:15 | Видян 4618 пъти

Миро прведе първия

Миро беше първата българска знаменитост, която се включи в кампанията „Часът на класа”, организирана от MAD TV и 7 Days Double. Звездата влезе в ролята на класен ръководител на 9А клас от 7 СОУ "Св. Седмочисленици" в София и проведе един специален учебен час. Класът спечели първия етап на кампанията, след като събра най-много гласове под снимката си в профила на MAD във Facebook (www.facebook.com/madtvbg)

Учениците сами бяха решили да поздравят Миро с песента на кариZма „Колко ми липсваш” при влизането му в класната стая!
Поп изпълнителят видимо беше развълнуван да се озове в училище отново, но този път да застане зад учителската скамейка. Той отговори откровено на всички въпроси, които учениците му зададоха, даде ценни съвети на всички за бъдещото им развитие, а преди да си тръгне не пропусна да се снима с учениците, като дори обеща да им намери билети за следващия концерт на „Гласът на България”.

Звездата разкри, че песента от собственото си творчество, която обича най-много, е „Август е септември”, а тази, която не харесва, е дуетът му с Анелия „Завинаги”, като дори не е одобрил Тодор Гаджалов да я изпълни следващата седмица в музикалното шоу! Според Миро Тодор има реални шансове да спечели състезанието и да се превърне в „Гласът на България”. Поп звездата прогнозира, че младият изпълнител най-вероятно ще продължи музикалното си образование извън България и не е изключено да се превърне в звезда и в чужбина!

Миро насърчи всички ученици да не се отказват от мечтите си и да ги предследват докато се сбъднат! Звездата призна, че пътят му към успеха съвсем не е бил лек – че още на 6 годишна възраст е заявил на родителите си, че иска да свири на пиано, но са минали много години преди да му купят негово собствено! Поп-звезда номер едно в момента сподели, че в училище по „Музика” е имал оценка „Добър 4”, но това не го е спряло да се занимава с музика!

"Часът на класа" завърши с изпълнение на талантливата Ива, която изпя пред всички "Ain’t No Other Man" на Christina Aguilera! “Сигурен съм, че и самата Агилера не може да изпълни тази песен толкова добре без всичките бек-вокали, които традиционно използва”, възкликна Миро!

Всички ученици от 9А клас на 7 СОУ „Св. Седмочисленици” получиха подаръци от MAD и 7 Days Double, a истинската класна на децата г-жа Жулиета Желева поздрави организаторите за чудесната инициатива!

Всичко най-интересно от срещата на Миро с учениците от софийската гимназия ще бъде излъчено в ефира на MAD следващата седмица от понеделник до петък!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !