Коко Динев свали Вики от "Мастило"

03.10.2011 13:00 | Видян 6677 пъти | Гласували 2

Коко Динев свали Вики от

Поп певицата Виктория Терзийска е новата любовница на Коко Динев, научи сензационно "Всеки ден". Хубавицата, която е по-известна като вокалистка на групата "Мастило", е паднала в любовния капан на футболния бос още преди месец.

Бившият мъж на Емилия е засичан вече няколко пъти в компанията на певицата в Пловдив, издават наблюдателни клюкари от Града под тепетата. Коко Динев само преди дни заяви пред „Всеки ден", че слага край на аферите с фолк певици, защото са твърде капризни жени, и удържа на думата си. Брюнетката Вики е доста далеч от имиджа и освен че мрази гюбеците, няма грам силикон по тялото си.

В момента изпълнителката на "Моите кафеви очи" е доста нашумяла покрай факта, че е водеща на риалитито на Слави Трифонов „Гласът на България". Именно след като стартирала честите си изяви на малкия екран, Терзийска е привлякла вниманието на Коко Динев, който иначе не може се похвали като ценител на по-тежките жанрове в музиката. Все още не е ясно как е станала заварката между двамата, но отношенията им се развиват светкавично.

Според информацията на нашите източници двамата всеки уикенд отсядат заедно в Пловдив и обикалят местните кръчми.Футболният бос води Вики там, защото
е сред малкото градове, където не е оставил нещастно зарязана любовница. Освен това двамата  се  държали доста прилично и се стараели да прикриват отношенията си на публични места. Запознати със секс забежките на Коко Динев пък припомнят интересен факт от биографията му, според който Вики от „Мастило" не е първата поп гърла, шмугнала се в леглото му.

Преди години хазартният бос точел зъби на позабравената днес варненска изпълнителка Мария Грънчарова.
Дали е успял да я свали и до днес не е ясно, но пък страстта на Динев към всякакъв род певици остава незадоволена. В чалгата се шегуват, че след като е минал почти всички по-хубави фолк изпълнителки, Коко вече се насочва към  момичетата  от поп бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !