Слушателите на Радио Витоша ще гледат на живо концерт на X-Factor

30.09.2011 10:15 | Видян 3048 пъти

Слушателите на Радио Витоша ще гледат на живо концерт на X-Factor

Радио Витоша и музикалното шоу X Factor дават възможност на слушатели на радиостанцията да подкрепят своите фаворити на живо по време на музикалните битки, които се провеждат всяка сряда.

След седмичните X Factor концерти във вторник, зрителите ще решават кой ще се превърне в победител на вечерта чрез sms-гласуване. В сряда двамата, събрали най-малко зрителски гласове ще се изправят в битка един срещу друг. Те ще изпълняват песен по свой избор, а феновете им, спечелили покани от Радио Витоша ще могат да ги подкрепят на живо. Съдиите ще гласуват кой от двамата участници да остане и кой да напусне състезанието.

Играта за поканите на музикалната радиостанция стартира на 29 септември в поздравителното шоу Total Hit Request със Стоян и Петър на Витоша. Най-активните слушатели, които поздравяват ежедневно от четвъртък до вторник ще имат шанс да спечелят една от двете двойни покани за концерта в сряда.

Първият live концерт е насрочен за 27 септември от 20 часа. В надпреварата ще участват Стела, Маргарита и Михаела с ментор Мария Илиева; Рафи, Владимир,14-годишният Богомил и Jeason Brad Lewis с ментор Васко Василев; Нора, Александра и Мартин с ментор Мага; Suga Mamma’, Voice of boys, дуета Ангел и Мойсеи с ментор Поли Генова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !