Миро разкрива личния си живот

29.09.2011 16:00 | Видян 2824 пъти

Миро разкрива личния си живот

Звездата на българската поп музика Миро ще открие новия сезон на „В джаза събота вечер” с гостуването си в предаването на 1 октомври. Влюбвал ли се е истински и кои са най-големите му грехове? Чувствал ли се е неудобно след злополучната Евровизия и защо обича да чете Библията? Това са само част от въпросите, които Вили Сечкова е подготвила за кръстосан разпит на Миро. А водещата нееднократно е доказвала своята упоритост да изкопчи всичко пикантно от своите гости.

В Световния ден на музиката участие „В джаза събота вечер” ще вземе и нашумялата млада изпълнителка Невена Цонева. В ексклузивно интервю за предаването тя също ще разкаже интересни подробности от съвместния й живот с барабаниста Венелин Венков. 

С изцяло нова визия ще стартира „В джаза събота вечер” на 1 октомври. Водещата ще посреща своите гости в студио с напълно обновен декор и сцена. Форматът на предаването също е променен, като продуцентите са заложили на нови рубрики. На мястото на бенда участие в предаванията ще взимат предимно млади изпълнители.

Освен основното интервю, Вили Сечкова ще провежда интересни разговори в студиото и с музикалните гости. Акцент ще се поставя на т. нар. „малки музикални гости”, някои от които ще дебютират на телевизионния екран. Специално за новия сезон е заснета и нова шапка на предаването, в която Вили Сечкова е облечена в зашеметяващ ръчно изработен корсет от дизайнерката София Борисова за модна къща Романтика, целият обсипан с камъни „Сваровски”.

Тази седмица Вили Сечкова ще даде старт на новия телевизионен сезон на „В джаза събота вечер” на 1 октомври, от 22.30 ч по bTV.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !