Кандидат-президент писа слаб две на МВР

27.09.2011 15:30 | Видян 2062 пъти

Кандидат-президент писа слаб две на МВР

По време на гостуването си в „Гореща точка” на живо от Слънчев бряг тази сутрин, независимият кандидат за президент Димитър Куцаров, който е експерт по сигурността, оцени действията на полицията около събитията в с. Катуница и последвалите протести и размирици със слаб (2).

Куцаров заподозря, че има реална опасност, след опожаряването, Кирил Рашков, самопровъзгласил се за цар, да твърди, че при пожарите са унищожени всичките му документи, доказващи произхода на парите му, както и да заведе дело срещу страната ни в Международния съд в Хага. Куцаров обяви пред TV7, че Кирил Рашков активно е участвал във всички избори и че във всеки един голям град има по един „цар Киро”. Той охарактеризира събитията от последните дни като социална революция, а не като етнически конфликт.

Пред Николай Бареков, кандидат-президентът категорично заяви, че няма нищо общо с Алексей Петров, наричан Трактора, както се опитват да твърдят негови опоненти. Той призова бизнесмена да върне парите, които е получавал за операции на службите, а след това е присвоил като собствени.

Според Куцаров е налице страх сред политическите организации, че се появяват хора като него, които се опитват да разбият модела от последните, над 20 години.
 
В коментара си към днешното издание на „Гореща точка”, което се излъчи на живо от Слънчев бряг, Николай Бареков акцентира върху събитията в Катуница и охарактеризира Кирил Рашков като олицетворение на състоянието на държавата. Директор Новини в TV7 още определи обвиненията на Алексей Петров, че журналистът го е заплашвал с убийство пред вътрешния министър, като смехотворни и заяви, че е готов да даде показания по случая във всеки един момент. Излъчени бяха и кадри от опита на журналиста на TV7, Инна Пелева, да вземе интервю от кмета на Несебър на излизането му от бургаското следствие, минути след като му е предявен обвинителен акт.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !