Английски фермер: Риана, пооблечи се малко

27.09.2011 15:00 | Видян 2096 пъти

Английски фермер: Риана, пооблечи се малко

Фермер, който позволил на една от най-продаваните поп звезди да снима в неговата нива, й казал да се прикрие, след като тя се съблякла за снимките на видеоклипа.
Фермерът Алдерман Алън Греъм работел с трактора си, когато я видял в оскъдно облекло и си помислил, че това е недопустимо. Звездата снима новия си видеоклип в нивата му в Бангър, Уелс.

„Помислих си, че това е неподходящо. Помолих снимачния екип да спре работа и те го направиха. Поговорих с Риана и се надявам, че тя разбира от къде идвам. Стиснахме си ръцете“, разказа фермерът. Греъм признава, че не бил чувал за 23-годишната певица, когато му се обадили, за да го попитат дали може да използват нивата му в Бангър за снимките на видеоклип към поп песен миналата седмица. „Не знаех кой ще идва. Ако ми бяха споменали името Риана, извинявам се за неуважението си, но нямаше да ми говори нищо“, допълва земеделецът.

Риана, която е една от най-успешните поп изпълнителки в света, пристигнала да снима на нивата в Бангър вчера. Тя дошла с бяла каравана по двулентовото шосе. Трафикът практически бил блокиран край градчето Балиробърт, тъй като шофьорите спирали, за да видят певицата и екипа й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !