Живот от другите

27.09.2011 11:00 | Видян 14566 пъти

Живот от другите

Андреа отново предлага нещо крайно различно от всички останали. Една убийствена мистерия съшита с дебела игла и конец. Буквално!

Този път звездата на „Пайнер” няма социално послание. С режисьора Мартин Макариев и дуетния си партньор Борис Солтарийски представят едно на пръв поглед обикновенно момиче, но с необикновенно желание. Нещо повече - една крайна перверзия: Как да притежаваш идеялния мъж, въпреки всичко и всички?

Нейната лаборатория е мрачното мазе на старата й къща. Там под ключ, сред непрогледната тъмнина и паяжините, лежат труповете на няколко красиви мъже. Историята държи в напрежение до края. Секунди преди видеото да свърши Андреа е направила последния си удар - намерила е лицето на Идеалния - Борис Солтарийски. И точно в този момент, всички предположения относно ролята й в този видео клип излизат на яве. Кадрите са като във филм на ужасите – нож, кръв, труп и една финна женска ръка, която съшива с дебела игла и конец в едно общо, частите от различните тела на любимите си мъже. 

И като в история на Алмодовар, финалът е резултатът на тази перверзия. Ослепително секси, Андреа е жената взела животът на другите, за да сбъдне своята мечта – тялото на идеалния мъж!

Човек до последно не вярва, че певицата се е съгласила да направи подобен проект. Най-малко, защото липсват и всички елементи на фолка. Окото се взира внимателно във видеото, а умът иска това да е просто съвпадение. Но не. Не е! Това е Андреа и новото й видео към дуетната й песен с Борис Солтарийски „Предай се”!

3 минути и 45 секунди, в които ние също се предаваме. Доброволно! Защото сме съгласни дори частица от нас да лежи в леглото на тази жена!

Снимки: Петър Тодорински

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !