Живот от другите

27.09.2011 11:00 | Видян 14732 пъти

Живот от другите

Андреа отново предлага нещо крайно различно от всички останали. Една убийствена мистерия съшита с дебела игла и конец. Буквално!

Този път звездата на „Пайнер” няма социално послание. С режисьора Мартин Макариев и дуетния си партньор Борис Солтарийски представят едно на пръв поглед обикновенно момиче, но с необикновенно желание. Нещо повече - една крайна перверзия: Как да притежаваш идеялния мъж, въпреки всичко и всички?

Нейната лаборатория е мрачното мазе на старата й къща. Там под ключ, сред непрогледната тъмнина и паяжините, лежат труповете на няколко красиви мъже. Историята държи в напрежение до края. Секунди преди видеото да свърши Андреа е направила последния си удар - намерила е лицето на Идеалния - Борис Солтарийски. И точно в този момент, всички предположения относно ролята й в този видео клип излизат на яве. Кадрите са като във филм на ужасите – нож, кръв, труп и една финна женска ръка, която съшива с дебела игла и конец в едно общо, частите от различните тела на любимите си мъже. 

И като в история на Алмодовар, финалът е резултатът на тази перверзия. Ослепително секси, Андреа е жената взела животът на другите, за да сбъдне своята мечта – тялото на идеалния мъж!

Човек до последно не вярва, че певицата се е съгласила да направи подобен проект. Най-малко, защото липсват и всички елементи на фолка. Окото се взира внимателно във видеото, а умът иска това да е просто съвпадение. Но не. Не е! Това е Андреа и новото й видео към дуетната й песен с Борис Солтарийски „Предай се”!

3 минути и 45 секунди, в които ние също се предаваме. Доброволно! Защото сме съгласни дори частица от нас да лежи в леглото на тази жена!

Снимки: Петър Тодорински

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !