Саша Лопез и Ноа са днешните гости в "Гласът на България"

19.09.2011 15:45 | Видян 2342 пъти

Саша Лопез и Ноа са днешните гости в

В следващия концерт на живо на „Гласът на България”, който ще се излъчи утре вечер, от 20:00 часа по bTV, специални гост ще бъдат двама хитови чуждестранни изпълнители – Саша Лопез и Ноа. Те ще забавляват публиката в зала 2 на НДК и зрителите пред телевизионния екран заедно с отборите на Кирил Маричков и Мариана Попова.

Румънският DJ Sasha Lopez ще представи на сцената на „Гласът на България” хитовото за летния сезон парче „All My People”, в което участват Broono и Alexandra Blake. Диджеят, чието истинско име е Serge, постига международен успех през 2006 г. със сингъла “Everytime”, който стана любим на слушателите в България, Унгария, Сърбия, Полша и Русия. През 2008 г . парчето, композирано съвместно с румънката Tanyа, е включено в английската компилация Ministry of Sound. Хитът на Sasha Lopez „All My People”, който стана най-излъчваното парче в радиостанциите и музикалните телевизии в България  през лято 2011, можете да видите ТУК. 

Израелската сензация Ноа, делила една сцена със звезди от ранга на Стинг, Боно, Стиви Уондър, Андреа Бочели, Рей Чарлз,  ще зарадва българските си фенове с изпълнение от сцената на „Гласът на България".  Носителката на престижната награда „Гълъб на мира“ многократно участва в концерти като посланик на каузата, във връзка с която е поканена да пее пред президента на САЩ Бил Клинтън в Белия дом.

Ноа е специален гост и в норвежката столица за юбилея по случай подписването на Споразуменията от Осло - събитие, на което присъстват президентът на САЩ Бил Клинтън, Йехуд Барак, Ясер Арафат и кралят на Норвегия. Тя е номинирана и за Посланик на добра воля на Организацията за прехрана и земеделие на ООН (FAO). Певицата пристига за първи път в страната за концерт на 20 септември в зала 1 на НДК по повод 10-тата годишнина на Jazz FM радио, част от bTV Media Group. Едно от най-популярните парчета на Ноа можете да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !