Ромина Андонова: Не съм бременна

16.09.2011 17:20 | Видян 3653 пъти

Ромина Андонова: Не съм бременна

Мис България 2010 г. категорично отрече новината в медиите, че очаква дете и планира сватба с любимия си - футболиста Дарко Тасевски.

Тя все повече се замисляла по въпроса, тъй като повечето й приятелки били бременни, но смятала, че учението и кариерата й са по-важни. Двамата с Дарко очакват да разберат къде точно ще бъде предстоящият му трансфер, макар за Ромина дестинацията да не била важна, пише БЛИЦ.

Тя щяла да последва годеника си във всяка точка на земното кълбо. Където е да играе Дарко, той ще бъде финансов стълб на двойката, а миската ще учи език и ще се опита да направи кариера на модел в чужбина. За да не страда образованието й, специалност биология, Ромина ще се прехвърли задочно обучение.

Тя се гласи да стане перфектната домакиня веднага щом с Тасевски се сдобият с постоянно жилище. В софийския им апартамент си нямали кухня, но ако останели в България, щели да си поръчат всички мебели. "Имам огромно желание да се науча да готвя, защото ми писна от полуготови храни, сандвичи и ресторанти.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !