Скарлет Йохансон лъсна гола

16.09.2011 13:00 | Видян 6975 пъти

Скарлет Йохансон лъсна гола

Ако си мислите, че снимките в банята в оскъдно облекло са запазена марка на пубери и неуспели чалга звезди, то със сигурност ще се изненадате от актрисата Скарлет Йохансон.Сексапилната звезда изглежда е решила да види как изглежда отстрани, защото в интернет плъзнаха нейни пикантни снимки, разкриващи най-интимните подробности от анатомията ѝ.

Палавата Йохансон, която се разведе преди почти година с колегата си Райън Рейнолдс и след това се залюби с Шон Пен, изглежда има доста време за губене пред огледалото.Иначе как би ѝ хрумнало да се снима гола с камерата на телефона си, нищят светските издания след поредния секс скандал.

Интерес предизвика и въпросът, за кого е била предназначена сесията на Йохансон.Дали Скарлет я е правила за бившия си мъж, или пък с нея е уловила в клопката си любовника си Шон Пен.

"Тя е много разстроена от скандала и едва ли скоро ще направи някакво изказване.Подобни снимки могат да сринат имиджа ѝ на сериозна актриса и да я сложат в графата риалити амбиция", коментираха близки до Йохансон веднага след като се разчу за пикантните ѝ снимки.

Кадрите пък бяха силно цензурирани от няколко клюкарски сайта вероятно заплашени със съдебни разправии от мениджърите на звездата.Това обаче не попречи на изданията да разбулят тайната как са изтекли фотосите в мрежата.

Разследването разкрива, че те изтеглени от телефона на Скарлет от хакери още преди 6 месеца, а самата Йохансон знаела за това.Още тогава актрисата се заканила да не остави без последствия бруталното нахълтане в личния ѝ живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Официално обвиниха лекаря на Матю Пери

Д-р Марк Чавес, един от двамата лекари, които бяха...

Pink Floyd продадоха песните и бранда...

Легендарната британска група Pink Floyd е сключила...

Няма коментари към тази новина !