Мадона и Лейди Гага братовчедки

12.09.2011 14:45 | Видян 2588 пъти

Мадона и Лейди Гага братовчедки

По време на пресконференция във Венеция, където Мадона представи първия си режисьорски проект, тя не бе пожалена от пикантни въпроси. Един от тях доста смути звездата, която в състояние на афект призна за пръв път, че не приема за нормално някой да я копира и с това да намира собствено място в шоубизнеса.

"Не зная как да коментирам Лейди Гага. Ме мога да разбера дали манията й по мен е нещо пресилено от медиите, или е целенасочено измислено",  изпусна  нервите  си 53-годишната изпълнителка. Изказването й даде повод на десетките недоброжелатели на Гага да подновят нападките си към нея.

Именно тяхната активност преди време разкри, че някои от парчетата на  звездата   изключително напомнят на ранното творчество на Мадж. Самата Гага пък никога не е отричала да се е учила от опита и разкрепостеността на по-възрастната си колежка. Тя дори изрази огромна радост, когато преди няколко месеца проучване на известен британски социолог разкри, че двете певици имат общ корен.

Изпълнителките били 10-и братовчедки   по родословие, тръгващо преди 400 години от Франция. "Няма фен на тази планета, който  да  обожава  повече Мадона от мен. Аз съм най-вярната й почитателка. Харесвам я като човек и професионалист. Радвам се, когато ни сравняват", без бой призна в интервю Гага. Дали това откровение не е вбесило по-възрастната й колежка, която   от няколко години сякаш се е отказала от музиката, но не е готова да сдаде короната?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !