Сексскандал клати волейбола

07.09.2011 10:15 | Видян 1827 пъти

Сексскандал клати волейбола

Българският волейбол е на път да остане без гащи, след като на бял свят излязоха потресаващи разкрития за разврат в женския национален отбор. Новината, че словенският селекционер Драгутин Балтич е правил неприлични предложения на състезателките си вбесило президента на федерацията Данчо Лазаров, който, вън от себе си от гняв, обявил, че ще започне повсеместна чистка. За самия шеф на волейбола също се твърди, че си пада по тънката част. 

Според осведомени източници Балтич изпратил SMS-и на Христина Русева и още едно от момичетата. На тях той е направил странни “оферти”, като ги е поканил в стаята си. Всичко щеше да е добре и в рамките на допустимото, ако не ставаше въпрос за визита в 2 часа сутринта, която няма нищо общо с евентуалната дискусия около тактическите елементи на играта. Освен това на единия SMS пише: “Чукни три пъти, за да разбера, че си ти, и бъди дискретна”.

В момента волейболистките ни са във Варна на подготвителен лагер за европейското първенство в Сърбия и Италия. Именно в грандхотела, където е настанен отборът, се разиграва този скандалната ситуация. Първо Русева пропищяла от поведението на Балтич, като е съобщила за скандалните му предложения и на своя приятел – баскетболния ни национал Александър Янев.

Говори се още, че капитанката Ева Янева, която минава за най-красивата ни волейболистка, е била изгонена от състава от Балтич, именно защото не му пуснала. Аут от отбора по същата причина останали Диана Ненова и Мария Филипова. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !