Белослава пее за деца с аутизъм

30.08.2011 14:30 | Видян 3164 пъти

Белослава пее за деца с аутизъм

Певицата Белослава и виртуозът на пианото Живко Петров ще се включат в благотворителния концерт в Русе в подкрепа на Центъра за деца с аутизъм, който фондация „И аз мога“ предстои да създаде в Пловдив, съобщи Дарик радио. Събитието ще е на 31 август (сряда) от 19:00 часа в Mall Rousse. Концертът ще е безплатен за посетителите на търговския център.

На 31 август всички служители на Mall Rousse ще изразят своята съпричастност с кампанията, като облекат тениски с логото й. Всеки от посетителите на мола пък ще може да последва примера им, като си закупи такава тениска или аксесоар I Can Too по време на концерта. Приходите от продажбата им ще отидат за създаването на Център за деца с аутизъм в Пловдив, пише vsekiden.com.

„И аз мога“ е фондация за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото. Тя е създадена през 2006 година и съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездната подкрепа на много хора от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите, както и подкрепата на правителствени и неправителствени организации. „И аз мога“ създава събития и инициативи, по време на които се опитва да запознава обществото с проблемите на децата с увреждания и да помогне за тяхното интегриране.

В момента фондацията работи над изграждането на Център за деца с аутизъм в Пловдив. В резултат на двегодишни усилия, Община Пловдив предостави за целта на „И аз мога“ пространство от 400 кв. м, напълно безвъзмездно, което трябва да бъде реновирано. Всеки може да се включи с контакти и идеи, с работа и материали, с предоставяне на част от пространство за предлагане на аксесоари I Can Too, със sms на 1415 и обаждане на телефон 09005 1415, както и с дарение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !