Николета със сватбена рокля като на Кейт Мидълтън

26.08.2011 12:15 | Видян 9418 пъти

Николета със сватбена рокля като на Кейт Мидълтън

Приготовленията около футболната сватба на годината, тази между нападателя на "Спортинг" и Мис Плеймейт 2006 Николета Лозанова, вече стартираха.Първа точка от дневния ред е изборът на сватбена рокля за булката и костюм за младоженеца.

След разкритието на "Всеки ден" от преди седмица, че двойката очаква дете, те не само потвърдиха новината, но добавиха и друга, че ще станат официално семейство през есента.Общо 5 световно известни дизайнери са сред  потенциалните създатели на дрехите, с които Божинов и Лозанова ще се врекат във вечна вярност.

Засега най-големи шансове да създадат рокля на Николета са дизайнерите на британския бранд "Александър Маккуин".Николета още не се е спряла на конкретен модел.От "Маккуин" ѝ изпратиха каталог с последната им колекция.Избира и от каталози на Вивиан Уестууд и Ели Сааб", разкри пред "Всеки ден" пловдивският рапър Иван Главчев - Ванко 1, когато двамата младоженци са упълномощили с организацията на сватбеното тържество.Специално сватбени рокли на "Маккуин" тръгват от 50-60 хиляди евро, но повечето са около 100 хил.Със сватбена одежда на британската марка, създадена от дизайнерката Сара Бъртън, се омъжи за принц Уилям и Кейт Мидълтън.Нейната рокля обаче закова фантастичните 250 хил. паунда.Божинов пък избра костюм измежду "Долче и Габана" и "Дискуаред".

Датата на сватбата все още не е уточнена, само се знае месецът - октомври.По-вероятно е светско-футболното събитие на годината да се случи на морето, а не в София.

"И с двамата се чуваме по няколко пъти на ден, обсъждаме кое и как по организацията.Наистина тази сватба ще бъде нещо невиждано досега.Допреди Николета, станеше ли дума за брак и за обвързване, всички изказвания по темата на Валери бяха просто брътвежи.Самият факт, че сега вече предприе тази стъпка, е красноречив за това, колко се обичат с Николета.Двамата много се грижат един за друг, в момента той повече за нея, предвид положението ѝ.", разкри още сватбеният агент Ванко.

Той внесе яснота и по това време, къде точно и кога е станало зачеването.В края на миналия месец приключиха снимките на "Черешката на тортата", в които рапарът и Николета готвиха, след което тя замина при любимия си в Лисабон.

"Този град им донесе рожба.Бебето е станало още в първите им дни заедно на португалска земя", разясни Ванко.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !