Мария Илиева и Графа с уникален видеоклип

16.05.2008 16:25 | Видян 9116 пъти | Гласували 2

Мария Илиева и Графа с уникален видеоклип

Вчера клуб Червило посрещна десетки знаменитости, много журналисти и VIP-персони, дошли да видят новия видеоклип на дуета Графа и Мария Илиева. Още от входа гостите бяха посрещани от хостеси, облечени в костюми, използвани в клипа на хитовия сигъл „Чуваш ли ме”. Продуцентска компания Монте Мюзик се беше погрижила заведението да бъде украсено в стилистиката на видеото, а за официалното му представяне на сцената се появиха Графа и Мария Илиева. След като внимателно изгледаха стилната видеопродукция, гостите на промоцията аплодираха бурно изпълнителите и създателите на клипа. Из оникс рума на клуб „Червило” се носеха коментари от рода „...няма такъв български клип...”, „...това е видео достойно за световните музикални канали...” и др. Концепцията на клипа е много изчистена. Режисьорът Васил Стефанов е заложил на стилната визия, за която много спомагат костюмите на дизайнерите Демо+Тоно (Демобаза) и хореографията на Милен Данков от студио „Dancezone”.
Сред посетителите на събитието забелязахме Силвия Кацарова, група Мастило, Я-Я, Преслава от група ТЕ, момчетата от Акага, Дичо, Петя Павлова, Нора и Ясен от Мюзик Айдъл, Групата, Румънеца, Теди Кацарова и още куп родни звезди.


На излизане гостите получаваха подарък CD със сингъла „Чуваш ли ме” в оригинал и 3 ремикс верии, две от които дело на Ясен Петров и DJ Дончо.  Допълнителна изненада беше CD с дебютната песен „Ти не си”на изпълнителката на Монте Мюзик - Боряна Бонева, която също присъстваше на промоцията.
Феновете на Графа и Мария Илиева вече могат да гледат видеото „Чуваш ли ме” в ефира на българските музикални телевизии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !