Кейт Уинслет се измъкна от пожар

23.08.2011 10:00 | Видян 2350 пъти

Кейт Уинслет се измъкна от пожар

Британската актриса и носителка на Оскар Кейт Уинслет се отърва невредима от пожар. Огънят избухнал в къщата на английския милиардер и собственик на музикалната компания “Вирджиния Рекърдс” Ричард Брансън на остров Некер на Карибите.

По думите на самия Брансън къщата му била ударена от мълния и била напълно разрушена. Той, съпругата му Джоан и синът му Сам отседнали в съседна къща, но сред гостите, които избягали от горящата сграда, били 35-годишната Уинслет, приятелят й, семейството й, майката на Брансън Ив и дъщеря му Холи. „В къщата имаше около 20 души, всички успяха да излязат и са добре“, заяви още Брансън.

„Бяхме връхлетени от наистина ужасна тропическа буря с ветрове до 90 мили в час. Към 4 ч сутринта започна голяма гръмотевична буря и къщата беше ударена от мълния. Синът ми Сам се втурна към къщата и помогна на всички да излязат. Кейт Уинслет, приятелят й и семейството й бяха там, както и Холи и нейни приятели. Майка ми беше там, но
те успяха да я извадят и тя е добре“, допълни Брансън.

Милиардерът заяви, че кабинетът му се намирал в основната къща и при пожара изгубил хиляди снимки. Брансън уточни, че планира да построи нова къща на мястото на старата, в която според британските медии трябвало да се състои сватбата на Холи с годеника й Фред Андрюс по-късно тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !