Кати Пери прави разбива рекорди

18.08.2011 17:00 | Видян 1476 пъти

Кати Пери прави разбива рекорди

С настоящия си сингъл “Last Friday Night (T.G.I.F.)”, качил се до №1 в чарта на Billboard, Hot 100 тази седмица, световната поп звезда Katy Perry стана втория изпълнител след Michael Jackson в 53-годишната история на класацията, който издава пет №1 сингъла от един и същ албум. Katy е единствената певица и единственият жив артист, който е направил такъв подвиг.

Рекордът е постигнат малко след като вторият албум на звездата от 2010 година, Teenage Dream, се превърна в първия албум в почти 19-годишната история на  поп сингъл класацията на Billboard, който реализира пет №1 хита. През изминалата година Katy владее поп радиостанциите с “California Gurls,” “Teenage Dream,” “Firework,” “E.T.,” и “Last Friday Night (T.G.I.F.)”. От своя страна “Last Friday Night (T.G.I.F.)” надмина “E.T.”  и се превърна в песента с най-много седмични излъчвания в историята на класацията.

Тотално разпродаденото турне на Katy Perry, California Dreams World Tour, е в разгара си и ще продължи с дати в Европа, САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Япония. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !