Съдът: Горсов не е проиграл парите за лечение на дъщеря си

18.08.2011 13:00 | Видян 2358 пъти | Гласували 1

Съдът: Горсов не е проиграл парите за лечение на дъщеря си

Бащата на Мануела Горсова – Красимир, не е проиграл парите за лечение на дъщеря си. Това постановиха магистрати от Софийски градски съд.

Горсов беше осъден от Софийски районен съд на 2,5 г. условно след като стана ясно, че играе хазарт в столично казино с пари, събрани за лечението на дъщеря му .Горсов бе изловен със скрита камера от bTV точно преди три години – на 18 август 2008 година. Горсов не е посегнал на дарителската сметка за лечението на Мануела, за да плаща за хазартните си страсти. Той обаче е профукал част от 70-те бона, които Максим Стависки плати като обезщетение за катастрофата с детето му.

След обжалването присъдата на Горсов е намалена от 2,5 години условно на 2 години. Наложената му пробация също е намалена от две години на шест месеца. Бащата на Мануела е оправдан по осем от 27-те харча – включително и за хазарта, за които беше осъден, че е разходвал неправомерно.

По делото е установено единствено, че Горсов е посещавал игрални зали, но не е ясно точно колко е профукал и спечелил. Според свидетелски показанията на едно от крупиетата Горсов е спечелил значителна сума от 6000 лв.

В крайна сметка присъдата на Горсов става толкова, колкото е и на Максим Стависки, причинил тежкия пътен инцидент през 2007 г., при който загина Петър Петров от Сливен, а Мануела пострада, като състоянието й все още – 4 години след инцидента, е много тежко.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бриджит Бардо: 4 брака, 100 любовника...

Серийната съблазнителка Бриджит Бардо пленяваше кино...

Mazda с нов кросоувър

По време на изложението в Китай Mazda представи концепта...

Няма коментари към тази новина !