Линдзи Лоън пак друса

17.08.2011 15:15 | Видян 2502 пъти

Линдзи Лоън пак друса

Скандалната американска суперзвазда Линдзи Лоън не може да стои настрана от неприятностите.След като трябва да прекара 90 дни в рехабилитационен център, блондинката пак е закъсала.

Въпреки че беше обещала да не докосва алкохол и наркотици отново, Лоън попадна в центъра на предния грандиозен панаир.Звездата беше хваната на местопрестъплението, разменяйки си съмнителни пакети с непознат мъж.

Случката се разиграла тези дни пред очите на десетки свидетели.Непознат субект подал на актрисата мистериозен пакет, който тя веднага побързала да скрие в чантата си.Лоън изглеждала доста притеснена, но въпреки това не искала да почака по удачен случай да си получи пратката.

Според очевидци размяната удивително много приличала на среща на дилър с купувач.Те разказали пред таблоидите, че след това звездата веднага  се шмугнала в някаква сграда и повече не се появила навън.

Самата Линдзи отказа да коментира в подробности ситуацията, но обясни само, че информацията в пресата с базира на едно повърхностно тълкуване на ситуацията.Тя за пореден път се обяви против наркотиците и сподели, че не е употребявала нищо освен кафе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !