Ваня Червенкова в "Горещо"

17.05.2008 09:00 | Видян 21386 пъти

Ваня Червенкова в

Днес телевизионният таблоид „Горещо” ще се излъчи от 21 часа, а не както обикновено от 22:30. Гост в студиото на предаването е бизнес дамата Ваня Червенкова, която за втори път участва в предаването като поводът този път е убийството на писателя Георги Стоев. Бизнес дамата беше в чужбина по време на убийството на писателя и след като се завърна в България и изгледа изданията на „Горещо” по темата сама ни потърси, за да сподели своята гледна точка по коментираните теми, тъй като е познавала лично писателя и може да представи събитията от различна гледна точка.


Ваня Червенкова разказва откъде познава Георги Стоев и разкрива какъв е бил навремето. По думите й около деветдесет процента от изнесените в книгите му факти са истина. Тя разкрива и един факт, който изненада и самата водеща – бизнес дамата разкрива подробности около Програмата за защита на свидетели в България, в която самата тя е била включена навремето и която по нейни думи е била предложена на Георги Стоев.


Темата за поръчковите убийства се засяга и в ексклузивното интервю на водещата на „Горещо” с бащата Илия Павлов Павел Найденов, който разказва какво знае и предполага за убийството на сина си.
Преди известно време в личен разговор поп фолк певицата Ивана направи връзка на Венета Райкова с личната си номероложка Стефка. Водещата на „Горещо” засне с личната си камера разговора си със Стефка и тази събота зрителите на предаването ще имат уникалната възможност да видят първото интервю на довереницата на най-големите звезди в поп фолка в национален ефир и да разберат как Венета Райкова спечели 75 000 лева в „Сделка или не”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !