Дичо пусна шкембе

11.08.2011 12:15 | Видян 5222 пъти

Дичо пусна шкембе

Дичо се ошишка, видя папарак на Под тепето. Певецът явно му е отпуснал края и се е оставил на гравитацията. Дал го е на живот и все по-рядко спортува. Дичката се разхвърля пред нашия обектив на плажа в Резово поне със 7-8 кила над обичайното си тегло. Докато сваляше тениската си, изпод памучната материя сексапилно се плъзнаха чудно бирено коремче, прелестни паласки и очарователно заоблени гърди. Татусите на бившия Д2 вокал вече се губят сред допълнителното количество плът и мазнина, които Дичката с много труд е налял в близката половин година. Спортуваме. Спортуваме пиене, каза пред авери Дичо.

Звездата цъфна на плажа с половинката си Карина. Гаджето му не свали белите си дрехи и дори не се доближи до водата. Затова пък Дичката се съблече, прегърна се с приятели на плажа и със засилка се опита да извади Черно море от коритото му. След плонжа и краткото вълнение певецът направи няколко елегантни плавателни движения, допълва още под тепето.

Дичо показва бирено коремче. Дичо показва бирено коремче. И спря. Явно му писна. Или се умори. Излезе от водата, изсъхна, седна на заведението и си викна ракия. Тръгна си към Синеморец, където летува с Карина, след третата гроздова, видимо развеселен и готов за подвизи. В Синеморец си организира вечеринка с приятели. Обеща да осигури доматките, ракийката и рибата, а готвенето и подредбата на софрата се падна на аверите му.

Снимка: под тепето

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Батуми, Грузия, без ЕС: Фото на деня

Батуми, Грузия без ЕС: Фото на деня

Филмът за Формула 1 на Брад Пит...

Предстоящият филм на Брад Пит за състезанията във...

Няма коментари към тази новина !